Hlavní obsah
Článek

Zatímco většina ostatních dam zvolila sexy outfity, zpěvačka Monika Bagárová (29) dorazila na otevření nového pražského obchodního centra na své poměry skoro jako jeptiška. Sukýnka šatů sahala ke kolenům, obdivovat jsme nemohli ani velký dekolt.

"V soukromí už vůbec sexy oblečená nechodím. Nejraději mám tenisky a tepláky. Na vystoupení je to samozřejmě něco jiného, ale spoléhám na svého stylistu, který dokáže vystihnout, ke které příležitosti se co hodí. A jsem spokojená, že se nemusím trápit moc krátkou sukní nebo velkým výstřihem," řekla nám Monika.

I když jsme se setkali v obchodním centru, byla tady jen pracovně, zpívala totiž v rámci openingového programu. "Na nákupy mě moc neužije, za oblečení neutrácím. Jen když mi stylista něco přinese, občas si něco z toho koupím," vysvětlila svůj postoj k módě, který je spíše neutrální.

Monika je v současné době zamilovaná, o nové lásce ale moc mluvit nechce, protože jí to prý nikdy štěstí nepřineslo, když o vztahu mluvila v médiích. Ale možná i kvůli novému chlapci, jemuž nechce zavdávat příčinu k žárlivosti, chodí méně sexy oblečená, když už ho nebere s sebou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám