Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak takhle sexy jsme zpěvačku a herečku Evu Burešovou, známou mj. ze seriálu Gympl, ještě nikdy neviděli. Na otevření nového obchodního centra se oblékla do kraťoučkého overalu, který neskrýval téměř nic. Předvedla v něm dekolt i nožky, takže sklízela jednu poklonu za druhou.

A to prý ještě nic nebylo. "Původně jsem měla mít jiné šaty, ale když jsem si je v šatně zkoušela, zjistila jsem, že mi z nich leze skoro celý zadek, nemohla bych udělat ani krok," prozradila štíhlounká Eva, která si může dovolit obléknout téměř cokoliv.

Sama ale s postavou spokojená není - je zřejmě jednou z mála žen, které by si přály přibrat. "Ale to už skoro každý ví, že se o to snažím. Ale nejde mi to," postěžovala si a překvapila tím, kdo jsou její idoly, co se ženské postavy týče. "Mně se strašně líbí, jak vypadá Kim Kardashian (43) nebo Ewa Farna (30). Vždycky jsem se jí zastávala, i když o ní kdekoli vycházely články, že je tlustá," řekla Super.cz.

Reklama

Další články

Načítám