Hlavní obsah
Famous
Článek

S každým rozhovorem, který bývalý šampion v boxu Mike Tyson poskytne, se veřejnost dozví nějakou senzaci. Tentokrát se osmačtyřicetiletý vegan a milovník zvířat přiznal, že v dětství prodělal otřesný zážitek. Jako sedmiletý chlapec byl unesen a znásilněn neznámým mužem.

„Ten muž mě šikanoval, znásilnil sexuálně a podobně… odtáhl mě přímo z ulice. Byl jsem malé děcko. Nikdy jsem ho znova neviděl,“ uvedl Tyson v rozhovoru pro satelitní rozhlasovou stanici SiriusXm.

Bývalý boxer nikdy znásilnění neoznámil policii ani příslušným úřadům, identitu násilníka také nikdy neodhalil. Prý si ani není jistý, zda příšerný zážitek poškodil jeho emoční prožívání.

V devadesátých letech se však sám dopustil znásilnění a tři roky za to strávil ve vězení. Dlouhá léta bojoval se závislostí na drogách a měl problémy se zvládáním vlastní agresivity.

Loni v srpnu v americkém televizním pořadu Friday Night Fights prohlásil, že je těžký alkoholik a hrozí mu smrt. „Chci žít svůj život střízlivý. Nechci umřít. A jsem na pokraji smrti, protože jsem těžký alkoholik. Už šest dní jsem nepil alkohol a neužíval drogy, pro mě je to zázrak. Lhal jsem všem, kdo si myslí, že abstinuju, ale neabstinuju. Tohle je můj šestý den. Nikdy už nechci nic vzít,“ prohlásil Tyson.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám