Hlavní obsah
Článek

Herec Pierce Brosnan přiznal, že za úspěch v Hollywoodu vděčí své bývalé manželce Cassandře Harris. Ta ho totiž přiměla k tomu, aby se z Londýna přestěhovali do Los Angeles. Představitel Jamese Bonda si tak vzal hypotéku na rekonstrukci ústředního topení a odletěli do "Pozlátkova", kde hned dostal roli v seriálu Remington Steele.

„Byla to má zesnulá manželka, Bůh jí žehnej, kdo prohlásil, že bychom se měli přestěhovat do Ameriky, a jaksi jsme si vzali druhou hypotéku na ústřední topení a odjeli do Los Angeles s velkými riziky,“ prozradil Brosnan, jehož manželka Cassandra zemřela v roce 1991 na rakovinu, bylo jí třiačtyřicet let.

Po příchodu do Los Angeles začal Pierce usilovat o role v televizi a dostal tu hlavní v seriálu Remington Steele z roku 1982. Před castingem se inspiroval u hollywoodské legendy Caryho Granta.

„První konkurz, na který jsem šel, byl pro seriál Remington Steele, a tu práci jsem dostal. A neměl jsem žádné ponětí, co dělat. Režisér Bob Butler mi řekl, že je to jako starý film. Tak jsem se podíval na filmy Caryho Granta a zkoušel jím být,“ dodal Brosnan v rozhovoru pro magazín Loaded.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám