Hlavní obsah
Článek

Během posledního StarDance se dali dohromady Anna Polívková (44) a Michal Kurtiš, kteří celou soutěž dokonce vyhráli. To, že se nejednalo o krátkodobé milostné vzplanutí je už jasné. Taneční páreček společně pořád zamilovaně toká.

Naposledy se ruku v ruce objevili na slavnostní premiéře nového seriálu z produkce HBO Až po uši. Zatímco Polívková vypadala pořád stejně, Kurtiš si nechal narůst vlasy, což mu přidalo léta navíc, a tak vedle své o deset let starší partnerky viditelně vyzrál. Polívková si natáčení seriálu užívala, ač jí nebyla svěřena zrovna nejatraktivnější postava.

„Je to ve zkratce drze komediální a současně romantický třináctidílný seriál, který režíroval Jan Hřebejk. Já hraji takovou ošklivku, ale musím přiznat, že s chutí. Je to příběh, který se mi hned ve scénáři líbil, takže jsem na nabídku hrát v něm bez váhání kývla,“ řekla Anna Polívková, jež si v seriálu zahraje po boku dalších hvězd. Diváci se mohou těšit také na Janu Švandovou, Jitku Čvančarovou, Lenku Krobotovou či Jaromíra Hanzlíka.

Reklama

Další články

Načítám