Hlavní obsah
Článek

„Cokoli udělá muž, dokáže žena udělat lépe # Kreml,“ okomentovala americká herečka Chelsea Handler svou vlastní fotografii zaslanou na sociální síť. Devětatřicetiletá komička odvážným snímkem odkazovala na Vladimira Putina.

Ruský prezident se totiž před pěti lety nechat zvěčnit během své letní dovolené ve městě Kyzyl na jihu Sibiře. Jako princ kochající se místní malebnou krajinou shlížel na své ‚poddané‘ z koňského hřbetu. Fotografie tehdy obletěly svět, jelikož tehdejší předseda vlády na nich byl jako pravý macho svlečený do půl těla.

Polonahý snímek herečky, který byl s tím Putinovým prakticky totožný, se okamžitě po odeslání ve čtvrtek večer stal virálním. Twitter jej však zakrátko stáhnul, což herečka správně předpovídala. Snímek jednoduše porušoval pravidla o nahotě.

Handler naopak s odhalováním nemá problém ani ve filmech a proti cenzuře na sociálních sítích se staví už dlouho: „Když muž pošle fotku svých bradavek, je to v pohodě, ale ne, když to udělá žena? Jsme snad v roce 1825?“ napsala před časem rozhořčeně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám