Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Jak to Locika udělala, že měla tak dlouhé, pevné vlasy a unesla na nich svého prince? Odpověď je jednoduchá: neznala stres. Samozřejmě, žít zamčená ve věži není nic příjemného, ale Locika neřešila práci, rodinu, atd. My se ale do věže zavřít nemůžeme, stres a vyčerpání známe moc dobře (jako většina dnešní společnosti) a zrovna ten je jednou z nejčastějších příčin vypadávání vlasů. Dalším viníkem může být nevhodná strava znemožňující vyživování vlasů. Pokud vám za den vypadne padesát až sto vlasů, je to v pořádku, ale vyšší počet by vás měl varovat, a je třeba vypadávání začít včas řešit. Vlasová kosmetika v tomto případě upraví pouze vzhled a zamaskuje problémy, důležitá je výživa vnitřní.

Vlasová výživa řeší problémy od základu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud jsou vaše vlasy bez života a potřebujete jim dodat lesk, objem nebo barvu, určitě sáhnete po vlasové kosmetice, která představuje okamžitou pomoc v úpravě vlasů. Tento efekt lepších vlasů je ale pouze dočasný, protože vlasová kosmetika nemůže dodat žádné výživné látky a působí pouze jako klam. Nedokáže se totiž dostat do vlasového váčku ani nikterak zabudovat do vlasu, který není metabolicky aktivní, a proto je jedinou možností, jak podpořit výživu vlasů, dodat potřebné látky vnitřně. K tomu slouží pestrá strava (zelenina, luštěniny, vejce, atd.). Růst dlouhých loken můžete podpořit vlasovou výživou, která zajistí optimální množství látek potřebných pro kvalitu a zdraví vašich vlasů.

Stejně jako vaše tělo i vlasy potřebují komplexní výživu. Jejich kvalita pak půjde strmě nahoru.

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Základem vlasu je bílkovina keratin, k jehož tvorbě buňky potřebují aminokyselinu L-cystein. Zjednodušeně si lze vlas představit jako silné lano spletené z jednotlivých provázků, kde platí přímá úměra: Čím kvalitnější výživa vlasů, tím pevnější bude vlas. K odolnosti a lesku vašich kadeří může přispět například křemík, který se nachází pouze v některých rostlinách, jako jsou přeslička rolní nebo zlaté proso. Avšak jestli je výživa nedostatečná, vlasy jsou díky tomu křehké, třepí se jim konečky a mohou ve větší míře vypadávat. Toto vše jsou znaky toho, že vaše vlasy potřebují dostatečnou kvalitní vlasovou výživu, kterou jim můžete ale snadno dopřát.

Hustota vlasové kštice je ohrožena pouhým způsobem života

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nepřirozené vypadávání, více jak sto vlasů denně, byste měli včas řešit. Zatímco si uvědomujeme, že uspěchaný životní styl a stres má neblahý vliv na naše zdraví, málokoho napadne, že tím trpí také naše vlasová kštice. Spousta výživových produktů na bázi aminokyselin sice vhodně doplňuje stravu o látky potřebné pro správnou tvorbu vlasů, ale neřeší problém, jak zajistit, že se dostanou přímo k vlasům. V důsledku stresu, uspěchané doby a špatné stravy stále více lidí hřeší na problémy oběhové soustavy. Dnes však existují přípravky, které tělo zásobují vhodnými živinami, ale návdavkem napomáhají rozšiřování cév a zlepšují cirkulaci krve v těle, díky čemuž nepřichází látky z doplňků nazmar.

Bujná kštice je nyní snadno na dosah, už není pouhou pohádkou!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

CLINICAL hair-care obsahuje účinný KERATIN RENEWAL SYSTEM™, který dodá živiny pro tvorbu keratinu a bílkoviny, které se postarají o strukturu vlasů a jejich kvalitu. KERATIN RENEWAL SYSTEM™ je doplněn o Nutrikomplex tvořený širokým spektrem vitamínů a minerálů. Pro usnadnění přenosu živin přímo do vlasů obsahuje přípravek navíc Pycnograph-IN activator, který zvyšuje prokrvení pokožky. Jen čtenáři super.cz získají pětiměsíční intenzivní kůru a navíc matující papírky CLINICAL, které absorbují přebytečný maz a lesk z vašeho obličeje a zanechávají jej čistý a matný bez rozmazání make-upu! Vše navíc obdržíte bez nutnosti placení poštovného za pouhých 499 Kč!

Další články

Načítám