Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Perfektní tvář, bohatá hříva a tělo bez jediné chybičky... Tak proč to nějak nefunguje, když se Vivica Mitra usměje?

Narodila se v Los Angeles, ale za svůj exotický vzhled vděčí otci z Indie. Rovněž v její mamince se mísí švýcarská krev s ohnivou španělskou. Vůbec se nedivíme, že si ji jedna kalifornská značka balených vod vybrala pro další ze svých dráždivých kampaní. Při západu slunce v plavkách á la pavoučí žena vypadá Vivica fantasticky. Možná i proto, jak jí to před objektivem svědčí, letos získala titul Miss India Global a Miss Photogenic.

Kromě fotomodelingu se však bývalá studentka prestižních hereckých škol Stellar Adler Studio of Acting a Lee Strasburg Theatre and Film Institute snaží prorazit i u filmu, což se jí zatím příliš nedaří. Kromě menších štěků v akční komedii Singh Is Kinng či hororu Ruiny na ni nejspíš výraznější role teprve čeká.

Když se však kráska, která mluví plynně angličtinou, francouzštinou, němčinou a hindštinou, usměje, rázem se její plné rty změní v dva nadité párečky a Vivica i díky oblibě rudých rtěnek vypadá až moc umělohmotně. Však posuďte sami...

Reklama

Další články

Načítám