Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Třiatřicetiletá Nikki Shelley se stala novou internetovou senzací, když na sociální síti začala zveřejňovat výsledky své největší záliby - malby na obličej. Jako žena v domácnosti starající se o tři děti, si dokázala najít čas a zdokonalovat se. Po večerech se tak půvabná maminka měnila v čím dál realističtější monstra...

Místo toho, aby Nikki tu a tam svým třem ratolestem na tvář nakreslila kočičí fousky nebo obličej klauna, ona se v pohodlí domova rozhodla rozvíjet tuto dovednost mnohem víc, než většina maminek. Přesto to skutečně u halloweenského malování dětiček ve věku 13, 11 a 9 let začalo. Shelley k tomu samozřejmě používá barvy určené na obličej.

„Nejdřív jsem jen malovala děti na Halloween, potom jsem se zeptala manžela Craiga, jestli bych si to nemohla zkusit na něm, ale bylo mi jasné, že to takhle nepůjde pořád, tak jsem začala malovat i na svůj obličej,“ popisuje své začátky maminka z Rugby v hrabství Warwickshire, která se prý po nadšených reakcích okolí odhodlává zkusit své štěstí v televizi a u filmu.

Reklama

Další články

Načítám