Hlavní obsah
Článek

Původně jsme se domnívali, že byla modelka Blac Chyna již zpočátku týdne s předstihem dokonale připravená na Halloween. Jenže podle mnohých zlých jazyků majitelka nejošklivějšího hollywoodského pozadí se v tomto hodně ‚do nebe volajícím‘ kostýmu nemravném jeptišky odebrala na narozeninovou párty jiné modelky Amber Rose.

Blac Chyna ale na oslavě podobně tvarované kolegyně nebyla za blázna, jelikož Amber pořádala párty s kostýmy. Se striptérkou pro onen večer si ji ale možná někteří přeci jen pletli.

S čerstvě jednatřicetiletou krátkovlasou kamarádkou ji přitom nespojuje jen hrdost na vlastní zadek nadměrných rozměrů a nevydařené vztahy s drsným rapperem, ale také to, že jsou maminkami téměř stejně starých chlapců.

Holky jakoby od sebe vážně trochu opisovaly...  Budoucí otce svých synů potkaly obě v roce 2011. Zatímco Amber se dala dohromady s Wiz Khalifou, Blac (s původním jménem Angela Renee White) o pár měsíců později sbalila rappera Tygu. Syna porodila Blac ale dřív, malý King Cairo Stevenson bude mít za pár dní dva roky. To Sebastian od Amber s Wizem bude slavit až v únoru. Oba vztahy se rovněž v podobnou dobu rozpadly. V obou případech za tím měla být jiná žena. Tyga nyní údajně randí s nejmladší z Kardashianek, teprve sedmnáctiletou Kylie Jenner.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám