Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V seriálu Svatby v Benátkách diváky okouzlí atraktivní kráska Adriana Neubauerová. Dvaadvacetiletá herečka ztvárňuje postavu začínající, ale ne příliš schopné herečky Julie, která se snaží vetřít do přízně seriálového Ivana Drozda, kterého hraje Jiří Dvořák. Julie se netají svým obdivem k mnohem zkušenějšímu herci, jemuž příjemně lechtá jeho mužské ego.

Adriana Neubauerová přitom na rozdíl od postavy, kterou hraje, není před kamerou žádný nováček. „Julie mi není moc blízká. Je to trochu potvůrka, svádí staršího, zkušenějšího a hlavně ženatého herce. Neumím si představit, že bych něco takového udělala a že bych se dokonce vnutila k němu do domu,“ říká Adriana.

Na tu v seriálu čekalo i vtipné natáčení s kozou. Ve scéně, kdy se Julie učí text a přikusuje k němu z talířku zeleninu, se jí koza na zdravou svačinku vrhne. Julie se po ní ožene, což se nelíbí jak Marice, tak Aloisovi (Ladislav Potměšil).

„Natáčení s kozou bylo zábavné, i když náročné. Koze totiž zelenina lákavě naaranžovaná na talíři moc nejela, než jsme zjistili, že má ráda rohlíky. Tak jsme jí pak talíř se zeleninou proložili pečivem a ona zahrála to, co měla. Nebála jsem se jí, od malička jsem vyrůstala u koní, jsem na zvířata zvyklá,“ uzavřela krásná Adriana.

Reklama

Další články

Načítám