Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Vánoční sezóna se blíží, a vy už určitě pomalu začínáte vybírat dárečky pro své blízké. Možná jste ale na někoho zapomněla. Na sebe! Ještě nevíte, co si budete letos od Ježíška přát? Máme pro vás inspiraci!

Jen tak se nechat hýčkat

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ženy milují pohodlí, příjemné materiály a krásné designy. A v zimním období to platí dvojnásob. Kdo chce udělat ženě radost něčím nejen krásným, ale také praktickým, daruje jí něco, v čem bude ráda trávit volné zimní chvilky. Ať už jste milovnice luxusu, anebo zarytá zastánkyně pohodlí, máme pro vás super tipy na vánoční dárky – podívejte se!

Jste žena, která miluje chvilky pohody a relaxace

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kdo by se po horké koupeli nechtěl zachumlat do heboučkého a hřejivého župánku? Šedý župan s hravými růžovými detaily je vyroben z plyšového mikrovlákna, které výborně saje a velmi rychle schne. Potěší především ženy, které si dokáží užít chvíle pohody a nejraději tráví zimní večery v teploučku a s knihou v ruce. K župánku si můžete přát i ladící ponožky a skvělý dárek je na světě!

Jste žena, která si ráda dopřeje něco extra

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Každá žena se ráda cítí přitažlivě a obklopená luxusem. A to v sobě bude skrývat balíček s luxusní saténovou košilkou. Lesklý satén zlaté barvy zdobený květinovou výšivkou pohladí pokožku a zaujme na první pohled. Zdobený dekolt, lichotivý střih a rafinovaný rozparek – to jsou detaily, díky kterým se budete v této okouzlující košilce cítit naprosto neodolatelně.

Jste žena, která touží po pohodlí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Když přijde na noční košile a pyžama, komfort je vždy na prvním místě. Nemusíte se ale uchylovat k flanelovým pytlovitým kouskům – pohodlné pyžámko může být i okouzlující! Ženy, které touží především po pohodlí, potěší na dotek příjemná košilka Innes. Krásně obepne ženské křivky a díky elasticitě nikde neškrábe ani neškrtí. Díky padnoucímu střihu, krásnému designu a hravým detailům tento kousek lahodí i náročnému oku. Ke košilce lze pořídit i ladící župan!

Jste žena, která se nespokojí s ničím obyčejným

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Příjemné a pohodlné dámské pyžamo Frida je všechno, jen ne obyčejné. Kvalitní materiál a padnoucí střih obkreslí ženskou siluetu, ale přesto nijak neomezuje v pohybu. Výstřih typu „voda“ a luxusní krajka se stříbřitým vyšíváním na spodním lemu dodávají tomuto elegantnímu pyžamu šmrnc a zajistí, že se bude pyžámko pod vánočním stromečkem krásně vyjímat.

Další články

Načítám