Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když dojde na Halloween, stávají se z celebrit na chvíli opět děti. Kromě shánění těch nejoriginálnějších kostýmů se zároveň předhánějí, kdo uspořádá tu nejlepší párty. O jeden hodně vydařený tematický večírek se ve čtvrtek postarala herečka Kate Hudson, která do svého domu v kalifornském Pacific Palisades sezvala široké okolí. Dorazila i slušná řádka známým jmen. Mimo jiné i nejmladší z dcer exmanželů Demi Moore a Bruce Willise Tallulah, která rozhodně netoužila po tom, aby jí to slušelo.

Dvacetiletá rebelka, jež nedávno plnila stránky bulváru svým dobrovolným nástupem na léčení ze závislosti na alkoholu a kokainu, šla za rappera Eminema a asi mu tím zrovna nepolichotila. Doprovod jí dělala další slečna v neidentifikovatelném kostýmu s bílou parukou a knírem po vzoru Salvadora Dalího. Podle očí by však mohlo jít i o její starší sestru Scout (23).

Na akci nechyběli ani Gwen Stefani s manželem Gavinem Rossdalem jako krásná upírka s Draculou. Katy Perry se oblékla za obrovský chips Cheeto a Nicole Richie dorazila v přestrojení za Cruellu de Vil ze 101 dalmatinů.

Reklama

Další články

Načítám