Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Víte o tom, že snížená či narušená obranyschopnost je nebezpečná nejen pro vás, ale trpí jí i děti? Nečekejte na první příznaky podzimní virózy, která přichází v tu nejméně očekávanou chvíli! Časté výkyvy počasí spolu s nmoha dalšími faktory negativně ovlivňují celkové zdraví. Vyzbrojte se proti tomu neprůstřelnou imunitou a buďte ve skvělé formě. Stačí spojit redukční a detoxikační sílu zelené kávy s imuno schopnostmi Kolostra. Posílíte organismus, spálíte kalorie a probudíte spící energii.

Nová šance pro imunitu a vaše zdraví!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Problémy s oslabenou imunitou má stále více lidí. Zejména děti podléhají nejrůznějším infekcím a alergiím podstatně snadněji, než tomu bylo v dřívějších dobách. Hektická doba a nezdravý způsob života způsobují stále častěji zdravotní komplikace, které jsou spojeny s trvalou imunodeficitou. Důsledkem jsou častá onemocnění horních cest dýchacích, kvasinkové infekce, astma, atopie a další komplikace. Dochází k častým konzumacím silných léčiv ve vysokých dávkách se všemi negativními účinky. Výsledkem je krutá devastace organismu a vznik dalších zdravotních komplikací včetně destrukce imunitního systému. Imunitu lze budovat, zesilovat a zlepšovat. Nejúčinnější cestou je Kolostrum!

Nepřekonatelná akční cena i množství! Megabalení čistého Kolostra je právě teď pouze za 850 Kč

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Využijte nabídky jednoho z nejsilnějších produktů na imunitu. Přípravek je určen dospělým i dětem. Zkrátka všem, co dávají přednost nezničitelnému zdraví. Kolostrum je taková forma mateřského mléka, která obsahuje a dodává maximum imunolátek. Kolostrum je bohatým a nenahraditelným zdrojem velmi široké škály látek nutných pro aktivní obranyschopnost organismu. Při pravidelném užívání načerpáte všechny zásadní biolátky, které jsou nutné pro správnou funkci imunitního systému. Zaveďte nejlepší prevenci proti onemocněním dýchacích cest, chřipce a ostatním virózám. Kolostrum má i protialergický, regenerační a detoxikační účinek a zvyšuje výkonnost.

Extra silná zelená káva Green coffee 4000 mg právě teď jen za 350 Kč

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Večírky, plesová sezóna, rande... Všude je nutné vypadat skvěle. Už ale nemusíte mít strach, řešení je tady! Začíná likvidace přebytečných kil. Zelená káva je nejvyhledávanějším prostředkem na hubnutí. Už teď můžete vybírat šaty o pár čísel menší! Nabídka zdravého hubnutí spočívá v poskytnutí účinných látek, z nichž mnohé působí jako významný antioxidant. Užívání zelené kávy přispívá k pročištění organismu a rychle se projeví i poklesem na váze. Důležitou roli při tom hraje kyselina chlorogenová, která společně s kofeinem vystupuje proti hromadění tuku v těle a potlačuje chuť na jídlo a sladkosti. Právě kofein s dalšími látkami Vám také zajistí příjemné pocity svěžesti.

Hubnutím to nekončí. Zelená káva toho umí daleko víc

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Lidé, kteří zelenou kávu pravidelně užívají, se shodují v tom, že jsou celkově vitálnější. Zlepšilo se jim vyprazdňování, upravila hladina cholesterolu a posílila jejich imunita. Za to vděčí unikátní kombinaci biolátek, zejména silným antioxidantům obsaženým v zelené kávě. Ty na sebe vážou celou škálu škodlivých volných radikálů. Zelenou kávu tedy lze doporučit i jako vhodný prostředek k očištění a detoxikaci organismu, což před zimou jistě oceníte. Neváhejte ani chvíli a objednávejte účinný produkt za jedinečnou cenu, navíc s dopravou zcela zdarma.

Další články

Načítám