Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S druhým miminkem už se musí Jana Kirschner definitivně rozhodnout, kde by vlastně chtěla žít. Doposud s partnerem, britským producentem Eddiem Stevensem, a jejich dcerou Matildou pendlovali mezi Londýnem, Prahou a Bratislavou. Teď už je ale na čase se trochu víc usadit.

"Nejpohodlnější destinace vzhledem k tomu, že naše dcera půjde v září v Londýně do školy, v Británii se totiž chodí dřív, je tím pádem jasná a naše putování do jisté míry skončí," míní zpěvačka, která žije částečně v Londýně už od roku 2005. "Cítím se tam už jako doma, ale musím říct, že mi tam pořád něco chybí a cítím ten rozdíl, když přijedu domů," prozradila.

"V Londýně mám svůj klid. Mám tam komfort, protože to je město, kde je všechno, od nejrůznějších restaurací po to, co se tam dá dělat s dětmi, navíc je i plné umělců. Ale z Česka a Slovenska mi něco chybí. Ale neumím to pojmenovat," dodala.

Zpěvaččina rodina žije v Bratislavě, tak nás zajímalo, zda trochu nežárlí na rodinu jejího partnera, s níž se díky tomu, že jeho rodiče žijí v Londýně, vídají a budou vídat víc. "Cestujeme sem docela často, takže moje dcera má fantastickou slovenštinu, kterou mi i ostatní maminky chválí. Moje máma si ji docela užívala, protože jsem hodně pracovala na Slovensku i v Čechách," řekla nám Jana.

A jaká je Matildina anglická babička? "Ta je trochu svéráznější. Má ji jednou týdně v přesných hodinách, mají spolu fantastický vztah, ale je to jiné. Je jí sedmdesát šest, pořád hraje na piano, i koncertně. Myslím, že teď začala něco dálkově studovat na Karlově univerzitě. Přináší našemu dítěti něco jiného, než aby doma pekla buchty," vysvětlila rodinné poměry zpěvačka.

Sešli jsme se s ní u příležitosti jejího nového alba Moruša Čierna a Jana má v úmyslu ještě tři neděle pracovat. "Protože mám termín porodu 29. prosince, chci do té doby jen odpočívat, kdo ví, jak to pak bude se dvěma dětmi, a vypnu si i telefon," prozradila.

Reklama

Další články

Načítám