Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dnes jsme vám již přinesli reportáž o zdravotním stavu Dagmar Havlové (71). V rozhovoru se nám bývalá první dáma svěřila s tím, že před devíti měsíci prodělala náročnou operaci štítné žlázy a že dlouhodobě bojuje s virem, který získala od svého zesnulého manžela. Herečka v poslední době bojovala s nepříjemnými virózami, ale v poslední době se její zdravotní stav lepší.

Bývalá první dáma tedy koketuje s možností, že by si i letos zkrátila zimu návštěvou exotiky. „Možná se i letos ztratím do zahraničí, kde mě nikdo nezná a kde jsem úplně anonymní. Tam se člověk může zhluboka nadechnout a zase se vrátí sem,“ prozrazuje Havlová.

Havlová je v tomto směru tradicionalistka, a tak i tento rok s největší pravděpodobností zamíří do Karibiku. „Jezdívám často a pravidelně na Barbados. Tam je příjemný a nádherný moře. Mám to tam moc ráda. Jsem věrná té lokaci, mám tam spoustu známých a přátel a je mi tam moc dobře,“ svěřila se Super.cz národem milovaná herečka.

Paní Dagmar se na pobytu v Karibiku nejvíc líbí, že celou dovolenou může prožít inkognito. „Tam fotí úplně někoho jinýho,“ směje se herečka. Na Barbadosu se většinou v době jejího pobytu upírá veškerá pozornost paparazzi na rodačku Rihannu. Havlová se zaujetím sleduje, jak popovou star pronásledují. „Tam často jezdí Rihanna (36), (fotografové) mají velký děla a míří na hotel. Dívám se, jak to vlastně funguje, protože nemůžou být postřehnutelní. Oni leží někde zakopaní v písku asi kilometr daleko, a přesto je můžou fotit,“ s úsměvem popisuje hon na popovou divu herečka.

Reklama

Další články

Načítám