Hlavní obsah
Článek

Byly doby, kdy Lukáš Hejlík (44) ujížděl na bio způsobu života, na své farmě v Říčkách u Brna choval kozy a oblékal se nejčastěji do tepláků. Herec také v minulosti podlehl módě spojené s hudebním stylem hip-hop. V jednom období někdy až přehnaně řešil, co na sebe, hodiny ladil obroučky brýlí se zbytkem outfitu.

„Když vidím dva roky starou fotku, tak se divím, co jsem to měl na sobě. To je ale asi přirozený vývoj,“ říká Lukáš a dále uvádí: „Když to člověk někdy ladí, tak se stává, že to někdy přeladí.“

Nyní Hejlík objevil kouzlo pánských obleků a pro známou českou značku dokonce navrhl vlastní řadu. „Je pravda, že Češi mají předsudky a šetří nejen na jídle, ale i na tom, co si berou na sebe. Už by to mohlo skončit. Nová generace tomu ale rozumí, obdivuji lidi, kterým to není jedno,“ nechal se slyšet herec, kterého jsme zastihli zrovna v době, kdy pro zmíněnou značku fotil novou kolekci.

Hejlík si nyní ujíždí na detailech. Na jakých? „Snažím se mít vždycky dobrý boty, to jsem dřív moc nenosil. Přestal jsem nosit hodinky a naopak začal nosit kravaty,“ prozradil Lukáš Hejlík.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám