Hlavní obsah
Článek

Lukáš Hejlík (44) patří mezi největší české krasavce. V seriálu Ošklivka Katka si sice zahrál ředitele oděvní společnosti, ale až nyní dostal příležitost vyzkoušet si roli modela.

Už víc jak dva roky chodí Lukáš s modelkou Veronikou Fašínovou, která má za sebou úspěšnou kariéru ve světě a přímo na jejím těle se čtyři a půl roku šily modely ve francouzském módním domě Céline. Někdejší živá krejčovská panna tak svému partnerovi radila, jak se má před objektivem fotoaparátu chovat.

„Od Veroniky mám zakázáno zvedat obočí, špulit a dělat podobný populistický fotky, na který jsem většinou zvyklý,“ prozradil Lukáš na focení, které se odehrávalo v Prezidentském salonku pražského Rudolfina. „Její rady jsou dobré, protože do toho vidí. Zajímavé je třeba jen pozorovat Veroniku, jak listuje módními časopisy a porovnává kampaně po jiné stránce, než se na to dívám já. Tomu prostě rozumí.“

Dlužno dodat, že Hejlík si nezkoušel jen roli modela, ale několik modelů z fotografované kolekce pomáhal navrhovat. „Snažíme se, aby byly fotky spíš fashion. Aby to bylo spíš střídmé, konzervativní, akurátní, protože taková je i cílová skupina těchto obleků,“ říká Hejlík, který již pro stejnou pánskou módní značku navrhoval vlastní řadu košil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám