Hlavní obsah
Článek

Vánoce se kvapem blíží a kromě dárků je čas myslet také na hostinu. Vybrali jsme pro vás 5 nejoblíbenějších jídelních sestav, které ještě do svátků pořídíte za skvělou akční cenu. Posvítili jsme si na kvalitu zpracování stolů a židlí, míru pohodlí i odolnost materiálů. Nechte se inspirovat a dopřejte sobě i svým blízkým komfortní posezení u slavnostně prostřené tabule. Budete spokojení a ušetříte.

Sešlost se protáhla až do pozdního večera? Nevadí, vy totiž sedíte pořád pohodlně

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Můžete hodovat dlouhé hodiny a vaše zadní část bude neustále jako v bavlnce. A to díky příjemnému čalounění židlí z jídelního setu Rostislav. Konstrukce nábytku je z bukového dřeva, zajišťujícího trvalou stabilitu a dlouhou životnost. Rozkládací desku stolu (180×80 cm) pak tvoří prvotřídní lamino se snadno omyvatelným povrchem. Na výběr máte potah židlí v pevné látce nebo ekokůži s mnoha barvami i vzory a zvolíte si také odstín moření dřeva. Využijte akční slevy a pozvěte na svátky celou rodinu!

O Vánocích by nikdo neměl být sám. Víme, kam nejlépe usadíte menší společnost

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nepříliš početné rodiny nebo "samostatné jednotky" bezpochyby ocení funkčnost jídelního setu Fridrich v oblíbeném tradičním provedení. Židle a základna stolu, vyrobené z masivu buku, spolu s rozkládací deskou (150×80 cm) z praktického lamina jsou zárukou dlouhodobé funkčnosti a užitnosti nábytku. Komfortní čalounění sedáků židlí, potažených látkou nebo pevnou ekokůží, má mnoho barevných variant, podobně jako moření dřeva. Pro sváteční i všední stolování výborná volba, obzvlášť za sníženou akční cenu.

Záviděli jste někdy zámeckým pánům jejich jídelnu? Pořiďte si taky takovou!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete hodovat jako šlechtic? Žádný problém s bytelným jídelním setem Izabel, vyvedeným v pohledném dobovém stylu. Potěší vás komfortní čalounění sedáků a opěradel židlí i možnost rozložení oválné desky stolu až na úctyhodných 200×80 cm. Zaujme vás pestrá nabídka barev moření poctivého bukového dřeva, stejně jako barevná paleta potahů židlí z látky nebo ekokůže. Překvapí vás špičkové řemeslné zpracování i vysoká odolnost stolní desky proti poškrábání. Jednoduše - luxus za velmi slušivou cenu.

I v menším bytě může vládnout útulná pohoda. A nejenom o vánočních svátcích

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bydlíte rádi v přírodním stylu nebo trávíte Vánoce na chatě? Tu správnou atmosféru vašemu Štědrému večeru dodá jídelní souprava Alex z olšového dřeva. Posezení na bytelné lavici s levým nebo pravým rohem je pohodlné pro každou postavu. Barvu i vzor potahu čalounění z látky nebo ekokůže si vyberete podle sebe, tak jako odstín moření dřeva. Prostírat budete na stolní desku z praktického, snadno čistitelného lamina. K tomu dva taburety a máme tady nejvýhodnější spojení kvality, funkčnosti a ceny.

Až vaši novou jídelnu spatří Ježíšek, už se mu nebude chtít k sousedům

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Udělejte si radost štědrovečerním menu u designového jídelního setu Ihama. Lahodí vašemu oku, páteři i peněžence. Sestava vyniká prvotřídním bukovým dřevem s výběrem barvy moření, doplněným stolní deskou z kvalitního lamina. Tu v případě volby největší velikostní varianty stolu (ze 3 možných) rozložíte až na impozantních 270×100 cm. Bohatý výběr barev potahu čalounění z odolné látky nebo ekokůže zajistí dokonalé spojení moderní jídelní sestavy s vaším interiérem. Překvapte svou rodinu i Ježíška!

Další články

Načítám