Hlavní obsah
Článek

Americký bulvární plátek National Enquirer přišel s šokující informací. Nejmenovaný zdroj z Buckinghamského paláce mu sdělil, že průběh druhého těhotenství vévodkyně Kate (42) je ještě dramatičtější, než se původně předpokládalo. Kate kvůli nevolnostem dosáhla prý hranice 41,3 kilogramu, což je při její výšce 175 centimetrů ohrožující nejen pro dítě, ale i pro samotnou maminku.

Kate se před týdnem začala po měsíci v ústraní objevovat na veřejnosti, ale stále není z nejhoršího venku. Prochází 14. týdnem těhotenství, ale nevolnosti mohou přetrvávat až do pátého měsíce. Buckinghamský palác se měl dokonce snažit ututlat fakt, že vévodkyně vysílením zkolabovala.

„Její kolaps se palác snažil utajit. Stalo se to jednoho rána, kdy měla závratě. Celou noc nespala, jen zvracela a byla zesláblá. Snažila se zvládnout ranní rutinu a navzdory nařízení lékařů nepožádala nikoho o pomoc. Pak zkolabovala. Našla ji po chvilce jedna z jejích komorných, jak leží na podlaze,“ popsal zdroj. Budoucí britskou královnu si následně převzali do péče lékaři.

„Kontroly ukázaly, že jsou Kate i miminko v pořádku, ale pro Williama to byl skutečný šok a následně nařídil, aby byla jeho manželka pod dozorem v jednom kuse,“ citoval zdroj americký bulvár.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám