Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Bylo by skvělé ztratit kila i vrásky jako mávnutím kouzelného proutku a vypadat stejně jako krásné ženy a muži z časopisů. Pokud se rádi zasníte a představujete si, jak by vám bez přebytečných kil a vrásek bylo krásně, pak není nic jednoduššího, než se jich rychle a účinně zbavit! Čtěte více a zjistěte, čím vším vám může tento úžasný hubnoucí pomocník Green Coffee prospět.

Mládněte v přímém přenosu!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kyselina hyaluronová je označovaná za elixír mládí pokožky. Hraje totiž zásadní roli při zachování jejího napětí, pružnosti a poddajnosti. Během stárnutí se její koncentrace v pokožce snižuje, což vede k dehydrataci, která je příčinou jejího blednutí a stárnutí. Pravidelné dodávání kyseliny hyaluronové je tak důležité pro zdravý a mladistvý vzhled pleti. Pořiďte si ji co nejdříve a získejte jako dárek pleťovou masku s výtažkem z granátového jablka a ovčí placenty jako dárek. Své pleti dodáte potřebnou ochranu a živiny pro její regeneraci a boj s vráskami. Pořídíte za akční cenu 299 Kč, běžná cena kyseliny hyaluronové odpovídá 699 Kč.

V jednoduchosti je krása! Dostaňte se s chutným nápojem ke skvělé postavě, jednodušší to už ani nemůže být!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jste koktejlový typ? Nebo jste pouze odpůrce polykání tablet? Green Coffe plus Shake se skvělými hubnoucími účinky je ideální volbou právě pro vás! Zařaďte si do svého jídelníčku čokoládový koktejl Green Coffee a sledujte, jak kila padají dolů. Vyzkoušejte výrobek ověřený našimi zákazníky. Stačí pro sebe udělat tak málo a budete se cítit skvěle. Běžná cena Green Coffee shaku je 699 Kč, nyní koupíte za akčních 379 Kč.

Čisté stříbro ochrání vaši pleť a také zbaví nedokonalostí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Stříbrné tonikum SILVERIN na tvář a dekolt je přírodním kosmetickým přípravkem s obsahem nejjakostnějšího stříbra, které čistí a regeneruje pleť. Koloidní stříbro obsažené v toniku SILVERINTM má stejné vlastnosti a antimikrobiální účinky jako čisté stříbro. Tonikum zmenšuje rozšířené póry a uhříky a také snižuje vylučování kožního mazu. Navíc uklidňuje podráždění a zarudnutí pokožky z chladného počasí. Pomůže vám také při vzniku plísní a jiných nepříjemných projevech na kůži včetně kožních projevů jiných vnitřních nemocí. Rovněž je výborným pomocníkem proti pocení nohou. Tento stříbrný zázrak jménem SILVERIN můžete koupit za akční cenu 249 Kč, běžná cena 299 Kč.

Olejová péče na vlasy i celé tělo!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Změny počasí a časté výkyvy teplot pěkně mávají nejen s vaším šatníkem, ale mohou také pěkně zatočit s vaší pokožkou. Především v sychravém a chladném počasí bychom měli věnovat zvýšenou péči právě jí. Skvělými pomocníky pro tyto dny jsou pečující oleje, které kromě vaší pokožky pomohou před teplotními změnami počasí chránit i vaše vlasy. Stačí nanést pár kapek do dlaní a jemně vmasírovat do pokožky či vlasů. Nyní za akční cenu 199 Kč, běžná cena 1398 Kč.

Zelená káva je nejrychlejší cesta k úžasné postavě!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Absolutním hitem v hubnutí je Green Coffee. Jedná se o nejprodávanější doplněk v hubnutí na světě, který používají i celebrity jako Demi Moore, Katy Perry a Jennifer Lopez, pro které je dokonalá postava nutností. U nás jsme ho oproti zahraničním produktům obohatili vitamínem C a spirulinou, která tlumí chuť na sladké. Green Coffee plus má navíc antioxidační efekt, který vám pomůže ke krásnější pleti. Green Coffee plus koupíte v akční ceně za 299 Kč, běžná cena 599 Kč.

Další články

Načítám