Hlavní obsah
Článek

Matadoři mezi českými moderátory Patrik Hezucký a Pavel Cejnar se od svých 18 let změnili k nepoznání. A změnou samozřejmě prošel i jejich kolega Tomáš Zástěra.

V rámci mega soutěže Evropy 2 Maturiťák 2014 zavzpomínali na svůj maturitní ples a podělili se s fanoušky o své fotky z tohoto nezapomenutelného večera.

„Vzpomínám si, jak jsme tam na začátku plesu všichni stáli pyšně v obleku. Nevím jak, ale ve tři ráno se můj oblek někam poděl a já měl na sobě uniformu amerického vojáka. Dodnes jsem ten oblek nenašel. Zajímalo by mě, kde je mu konec,“ směje se Patrik Hezucký.

Patrik měl tehdy ještě bujnou kudrnatou kštici a Pavel se zase pyšnil stříbrnou náušnicí v uchu a rebelským kukučem.

„Na začátku plesu mi řekli, že si šerpu nesmíme do půlnoci sundat, jinak neodmaturujeme. Ze srandy jsem šerpu strhl své kamarádce Martině, která pak opravdu neodmaturovala. Učil jsem se s ní pak celé prázdniny na zářijový termín, protože jsem měl hrozný pocit viny,“ říká Pavel Cejnar.

Oproti rozdováděným kolegům měl Tomáš Zástěra mnohem klidnější maturiťák. „Můj maturitní ples nebyl nějak zvláštní. Všichni moji spolužáci se opili, jak zákon káže. Já jsem byl ovšem pod ostrým dohledem mého otce, který ztratil hrůzou vždycky jeden vlas, když jsem si dal pivo. Na konci večera to pro tátu nebyl maturitní ples, ale maturitní pleš. Tedy jsem se vlastně taky trochu opil. Klasika,“ uzavřel s úsměvem moderátor Tomáš Zástěra.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám