Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Dnes v noci je povoleno vše. Ulice a bary se naplní strašidly, upíry a dalšími stvořeními na počest všech svatých. Také se chystáte na oslavu tohoto na západě oblíbeného svátku? Ať už se chystáte na halloweenský večírek, anebo žádné plány nemáte, můžete si tento zvláštní večer užít po svém. Oblékněte svůdný kostým a překvapte partnera třeba jako sexy zajíček!

Objevte své skryté já!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Odvažte se! Když ne dnes, tak kdy jindy? Halloweenská noc je jedinečná příležitost k experimentování. I v ložnici! Žádný muž neodolá ženě v erotickém kostýmku – přesvědčte se sama! Převlékněte se třeba za hříšnou pokojskou, svůdnou lékařku nebo třeba za sexy školačku a splňte si své erotické fantazie!

„Pane, vy snad omdléváte?“

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Až vás partner spatří v oblečku svůdné lékařky, zaručeně se mu zrychlí tep. Možná bude potřebovat i první pomoc! Na to vy ale budete – jakožto lékařka – skvěle připravena. V kostýmku se budete cítit naprosto neodolatelně – i díky zeštíhlujícím svislým proužkům a lichotivému střihu. V kompletu obdržíte i ladící čepeček a tanga a můžete vesele ošetřovat a křísit třeba celou noc.

„Ale já jsem ty postele zrovna ustlala!“

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud se chystáte převléct za hříšně sexy pokojskou, postel rozhodně nechte rozestlanou. Jakmile vás totiž v tomto erotickém oblečku partner spatří, během chvíle skončíte v peřinách. Málokterý muž nikdy nesnil o tom, že svede krásnou pokojskou a vy mu můžete tuto fantazii splnit! Tento hravý kostým obsahuje korzet, čelenku, krajkovou sukénku, tanga a punčochy s podvazky. Ještě vezměte do ruky prachovku a můžete se těšit na noc plnou vášně.

„Dobrý den. Jsem tady správně na doučování?“

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

To přeci nevadí, že školní léta máte dávno za sebou. V kostkované tvídové sukénce, nadkolenkách a se dvěma culíčky si budete připadat jako sexy nezbedná školačka. A počkejte, až s nevinným výrazem takto vkráčíte do ložnice. Oddejte se svým fantaziím a nebojte se experimentovat.

Rajcovní králíček: Jako z obálky pánského časopisu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Růžové body, síťované punčošky, zaječí ouška a tanga s ocáskem – to je výbava sexy králíčka. Proměňte se v dívku z obálky pánského časopisu, položte se na pohovku a vyčkejte na příchod svého partnera. Nebude schopen vám odolat!

Další články

Načítám