Hlavní obsah
Článek

Jitka Hosprová je brilantní violová virtuoska, ale zároveň také krásná žena. Jak sama přiznává, její fanoušci ji chtějí vidět tak krásnou, jako ji znají z propagačních fotografií, a ona je nechce zklamat.

Z toho důvodu půvabná hudebnice stále doplňuje svůj šatník o nové a nové koktejlky a velké večerní toalety. My jsme byli zrovna u toho, když si v butiku Taťány Kovaříkové vybírala model na vystoupení do Rudolfina a domlouvala se na šatech, které jí návrhářka připraví na turné po Brazílii.

Prakticky pokaždé, když hudebnice cestuje, tak se se svými zavazadly nevejde do požadovaného limitu. „Muži to mají lehčí, protože odehrají představení v obleku, nebo ve smokingu, a my ženy se musíme připravovat," posteskla si Jitka.

Příprava na jeden koncert zabere účastnici poslední řady StarDance někdy celý den. „Například v osm ráno jsem byla u kadeřníka, teď vybíráme šaty, potom se zavřu a budu tři hodiny hrát, abych se rozehrála, a krátce před koncertem se nalíčím," popisuje Jitka Hosprová svůj běžný rituál před koncertem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám