Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Eva Decastelo (45) nafotila nové snímky, a jak sama přiznává, šlo o jedno z nejtěžších focení, které zažila. Eva na tom byla zdravotně velmi špatně, ale protože je profesionál, nechtěla nasmlouvanou práci rušit. Po focení navíc ihned natáčela svůj nový pořad.

„Nejnáročnější bylo asi zvládnout natáčení a focení, i když jsem měla vysoké teploty. Posunout nebo zrušit už to nešlo. Prostě jsem to musela zvládnout,“ říká Eva, která po natáčení a focení dokonce skončila v nemocnici na kapačkách. „Byla jsem už vyčerpaná a tělo si řeklo dost, bohužel, chtě nechtě jsem musela poslechnout a na několik dní hodit zpátečku a odpočívat,“ prozrazuje Decastelo.

„Eva je prostě profesionál každým coulem, zkoušeli jsme i vymyslet nějaké možnosti, jak natáčení posunout, ale Eva nechtěla komplikovat natáčecí plán celému štábu, a tak se rozhodla jít do toho i s vysokými horečkami,“ říká jeden z tvůrců pořadu Honza Kořínek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám