Hlavní obsah
Článek

Trojice virtuosek, které si už deset let říkají Inflagranti a hrají všehochuť od klasiky až po metal, naprosto vyvrací předsudky, že klasická hudba je konzervativní a vážná věc. Při vystoupeních tohoto tria se fanoušci strunných nástrojů mohou kochat nejen uměním hudebnic, ale i jejich velkým sex-appealem.

Pro své podzimní turné, které zahrnuje celkem patnáct českých a slovenských měst, nafotila skupina v prodejně s designovým nábytkem zbrusu nové fotografie. A jak je na fotkách vidět, virtuosky se umí pěkně rozparádit nejen na pódiu, ale i před fotografickým objektivem.

„Focení máme rády a užíváme si ho, patří k naší práci a vždy se na nové fotky moc těšíme," vzpomíná na nedávný zážitek zakladatelka formace Markéta Muzikářová, která je, stejně jako Hana Vyšínská, houslistkou. Trojici pak doplňuje violoncellistka Iris Morisáková.

Coby host vystoupí s Inflagranti během letošního turné Josef Vojtek, který si v jejich doprovodu zazpívá oblíbené písně z muzikálů, ve kterých účinkoval, a přidá i hit z muzikálu Fantom Opery či píseň od Leonarda Cohena.

Reklama

Další články

Načítám