Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O tom, že je nová přítelkyně finalisty Hlasu a muzikálového zpěváka Petra Kutheila, tanečnice Markéta Šandová, bezesporu půvabná dívka, není pochyb. Nicméně až ve cvičebním úboru, legínách a tričku, v nichž dorazila se svým partnerem na konkurz muzikálu Mýdlový princ, jsme si u půvabné blondýnky všimli jejích krásně zaoblených křivek v oblasti zadní části těla.

Markéta totiž v upnutém oblečení ukázala, že má zadeček úplně jako Kim Kardashian. "Co je to za holku, která má úplně brazilský zadek?," zaznělo na konkurzu v divadle Broadway, kde se bude Mýdlový princ od března uvádět a Petr s Markétou tam přišli zkusit svoje štěstí. "Vážně si to myslíte? Mně to samotné nikdy nepřišlo," krčila rameny Markéty. "A vidíte, zadek nebyl hlavní důvod, proč jsem ji sbalil," smál se Petr.

Pár se poznal na jiném muzikálovém konkurzu, na Kapce medu pro Verunku, pro kterou Petr Kutheil napsal muziku. "Takže jsem byl v porotě a Markéta mi hned padla do oka. Pak jsme si nějakou dobu psali na facebooku a už jsme přes půl roku spolu a musím říct, že nám to skvěle klape," rozplýval se zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám