Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Necítíte se dobře, vadí vám sem tam nějaký ten faldík, vráska nebo jiné nedokonalosti pleti? Navíc si teď na podzim připadáte bez energie a unavená? Máme pro vás několik ověřených tipů, které vaše trápení vyřeší. Zažijte opět úžasný pocit ze sebe sama, je to snadné.

Uhrančivě svůdný pohled, ze kterého mrazí!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zarudlý pohled či unavené oči nejsou svůdné a rozhodně nikoho neokouzlí. Udělejte tomu přítrž! Oči jsou díky působení ultrafialového záření ohroženy působením volných radikálů. S rychlým řešením přichází přípravek Lutein, který jako antioxidant patří do stejné rodiny prospěšných látek jako betakaroten a funguje i jako účinná prevence šedého zákalu a snižuje jeho riziko až o 66 %. Dopřejte očím to nejlepší a při pořízení Luteinu získáte pleťovou diamantovou maskou na oči zdarma jako dárek. Vašim očím se navrátí skrytá jiskra a váš pohled bude opět nezapomenutelný! Sadu můžete koupit za 299 Kč, běžná cena Luteinu činí 699 Kč!

Dopřejte své pleti to nejlepší a hýčkejte ji za pomoci přírodních masek!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vaše pokožka dostává během dne zabrat. Narušuje ji změna teplot, vítr, slunce, prašné prostředí a další faktory. Dopřejte své pleti péči, kterou si po celodenní námaze zaslouží. Výsledkem bude hebká a svěží pokožka. Nabízíme vám akční balíček pleťových masek, které se postarají o vše od výživy pleti až po její ochranu. Nyní můžete koupit balení 5 masek s přírodními extrakty, jako je například Aloe vera, mořské řasy, granátové jablko a mnoho dalších složek za akčních 159 Kč, běžná cena 240 Kč.

Přírodní zázrak proti zákeřným virózám

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zelený ječmen je skvělou zbraní proti podzimním virózám! Obsahuje řadu enzymů a dalších pro organismus velice prospěšných látek, jako jsou například antioxidační vitamíny C a E. Odborníci vyzdvihují jeho roli v boji proti civilizačním chorobám a v posilování celkové obranyschopnosti organismu. Zelený ječmen je často k dostání ve formě šťávy, ale její specifická chuť nemusí každému vyhovovat. Proto jsme pro vás připravili extrakt ze zeleného ječmene v tabletkách, nyní za zvýhodněnou cenu 179 Kč, běžná cena 749 Kč. Vyzkoušejte jeho zázračnou moc a uvidíte, že se díky němu budete cítit skvěle!

Proti stárnutí a rakovině pomůže to nejlepší z vína

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V přírodě se nachází ve slupkách vinné révy, která se proti škůdcům brání tak, že zpomalí stárnutí buněk a dozrát může ve chvíli, kdy se jich zbaví. Právě tato jedinečná vlastnost je využívána v medicíně, protože ovlivňuje činnost genů, majících za následek stárnutí, a také je to silný antioxidant, který snižuje riziko onemocnění srdce. Podle nejnovějších výzkumů také oslabuje rakovinové buňky a hodí se jako podpora s bojem proti této nemoci. Tento elixír dlouhověkosti koupíte za 369 Kč, běžná cena 678 Kč.

Zelená káva je nejrychlejší cesta k úžasné postavě!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Absolutním hitem v hubnutí je Green Coffee. Jedná se o nejprodávanější doplněk v hubnutí na světě, který používají i celebrity jako Demi Moore, Katy Perry a Jennifer Lopez, pro které je dokonalá postava nutností. U nás jsme ho oproti zahraničním produktům obohatili vitamínem C a spirulinou, která tlumí chuť na sladké. Green Coffee plus má navíc antioxidační efekt, který vám pomůže ke krásnější pleti. Green Coffee plus koupíte v akční ceně za 299 Kč, běžná cena 599 Kč!

Další články

Načítám