Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Kateřina Kristelová (44) je rok bez sexu. Loni v zimě se rozešla s internetovou hvězdičkou Kazmou a od té doby je sama. I když působí, že má chlapů na každém prstě několik, opak je pravdou. Do postele jen tak někomu neskočí.

"Když bych měla počítat počet mých sexuálních partnerů, tak v mých skoro pětatřiceti letech mi stačí v pohodě obě ruce. Asi působím jinak, ale je to tak. Pro mě sex rovná se vztah, jsem běžcem na dlouhé tratě, nejsem příznivcem sexu na jednu noc," řekla Super.cz Kristelová, která toho pravého ne a ne najít.

"O víkendech vyrážím provětrat hlavu do pražských barů, takže najít chlapa pro konkrétní noc by fakt nebyl problém, ale to není nic pro mě," dodala Kristelová na tuning párty v pražském baru Coco.

Milovníků luxusních vytuněných žihadel bylo na večírku dostatek, Kateřina byla vyzbrojená pořádným výstřihem, ale ani tady se ten pravý nenašel. "Mě moc na auta frajer nesbalí. Navíc já se sama v současnosti raduju z nového čtyřkolového přírůstku do rodiny. Pořídila jsem pro sebe a pro Claud konečně bezpečné, velké auto, kam se nám vejde koloběžka, věci na písek i třináct barbín, které vozíme na vyjížďky," prozrazuje.

"Auto považuju za svůj druhý domov, umím se v něm prakticky skoro za jízdy převléct, nalíčit i naučit scénář na práci. Mám ráda, když si pustím svojí oblíbenou černou muziku a jedu se klidně sama jen tak projet," dodala Kateřina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám