Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec a prezident karlovarského filmového festivalu Jiří Bartoška (77) byl včera ráno po vizitě v pražské motolské nemocnici propuštěn do domácího ošetřování. Až nyní se ukazuje, jaký zákrok ve čtvrtek herec podstoupil.

Podle informací Blesku měl Jiří Bartoška údajně nález na slinivce a lékaři tak museli herci udělat biopsii. Nyní ho čekají minimálně dva týdny pořádného strachu. Na výsledky si totiž musí pěkně počkat. Se strachem z rakoviny se teď bude jeden z nejcharismatičtějších herců nějaký čas určitě budit.

Rakovina slinivky je jedna z nejagresivnějších. Zemřeli na ni Patrick Schwayze, Luciano Pavarotti, politik Pavel Dostál nebo naposledy choreograf Richard Hes. Její zákeřnost spočívá v tom, že z počátku nejsou žádné příznaky.

Doufejme, že Jiří Bartoška bude v naprostém pořádku a jeden z nejčernějších scénářů jménem rakovina se mu vyhne obloukem. Super.cz drží palce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám