Hlavní obsah
Článek

Cvičitelka Hanka Kynychová (55) má doma patnáctiletého syna Filipa a šestiletá dvojčata Alexandru a Sofii. Leckdo by si řekl, že jí tři děti dávají pořádně zabrat, ale ona je nad věcí.

A to dokonce natolik, že by se čtyři roky před dovršením padesátky nebránila dalšímu dítěti! „Mně by to vůbec nevadilo, máš mít tři, nebo pak už čtyři nebo pět, myslím si, že už je to asi úplně jedno, všechno mám, a navíc je tu ještě jedna výhoda - holky by byly za chůvy, takže si to dovedu docela dobře představit,“ svěřila se Top Star magazínu, který poběží v pondělí, Kynychová.

Zkušenou maminku zkrátka touha po dalším potomkovi stále neopouští. O dítě se ale budou s manželem snažit maximálně dva roky, pak už by si přeci jen připadala moc stará.

„Sice mi je tolik, kolik mi je, ale klidně bych další miminko zvládla, necháváme to s manželem plynout. V padesáti bych už rodit nechtěla, to by se asi nelíbilo ani doktorům, dala jsem si horizont osmačtyřicet let, pak už budu stará bába,“ smála se Kynychová. Na zplození dalšího potomka tak cvičitelce už moc času nezbývá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám