Hlavní obsah
Článek

Herec Rudolf Jelínek (79), hvězda 30 případů majora Zemana, žije už tři roky s o 28 let mladší manželkou Martinou, která je žokejkou a trenérkou. A dokonce letos při Velké pardubické předjela i legendárního Josefa Váňu. "Každému bych tak dobrou ženu přál. Martina je velmi vyzrálá žena názorově, charakterově, skvěle vaří a už se jí letos podařilo dokončit Velkou pardubickou k nelibosti Pepy Váni, přiijela před ním," řekl Super.cz Jelínek.

O manželku má při dostizích pochopitelně velký strach. "Z jejího vyprávění vím, co zažila, kolik těžkých pádů měla, co všechno měla zlámaného. Pořídili jsme si i snubní prstýnky z chirurgické oceli, abychom byli styloví. Chirurgickou ocel má v těle také. Měla zlámanou páteř a vypadalo to, že už nebude chodit. Svojí vůlí se s tím ale vypořádala a její výsledky potvrzují, že se jí to povedlo," říká hrdě herec.

S mladší manželkou se snaží držet krok a musíme uznat, že na svůj věk vypadá velmi svěže. "Léta nezastavíte. To se mi ukazuje na jevišti, dostávám role dědků," dodal se smíchem Jelínek.

Ve kterém filmu jste měli Rudolfa Jelínka nejraději?
Smrt v sedle (1958)
52,9 %
Král Šumavy (1959)
14,7 %
Atentát (1964)
7 %
Rukojmí v Bella Vista (1979)
25,4 %
Celkem hlasovalo 11260 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám