Hlavní obsah
Článek

Herec Petr Nárožný si užívá další životní roli. Už tři čtvrtě roku je dědečkem dvojčátek. Jeho dcera Kateřina porodila v lednu dcery Emmu a Aničku. "Moc si to užívám. Jsou dva druhy dětí, ty naše a ty ostatní. Ty naše jsou ty nejkrásnější. Anička i Emma jsou roztomilí andílkové, naše krásná koťátka," řekl Super.cz Nárožný.

Protože je ale stále velmi zaneprázdněný, hlídání si užívá spíše jeho manželka. "Nejsem hlídací dědeček. I když jsem starý pán, stále jsem zapřáhnutý a nemám čas," vysvětluje. Momentálně hraje v deseti divadelních představeních.

"Je to radost. Navíc to brzdí stáří. Rozhodně to zastavuje senilitu, trénuje to paměť. To říkají psychiatři i psychologové, že by se na stáří měli lidé učit třeba cizí řeč. Nenaučí se ji, ale to je jedno, zatěžují mozek, aby se namáhal, aby pracoval a nezakrněl. Přemýšlení mu svědčí víc, než tupé koukání na televizi," dodal Nárožný, který vyrazil spolu s hereckými kolegy Josefem Dvořákem nebo Rudolfem Jelínkem vyzkoušet na pražský Zličín nové reálné simulátory letadla, formule 1 nebo ponorky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám