Hlavní obsah
Článek

Už je tu zas podzimní čas se všemi rozmary. Dny se krátí, slunce svítí málo nebo vůbec, často prší a mlhy jsou s podzimem jedna ruka. V souvislosti s tím se často mluví o melancholii, špatné náladě, depresích. Ale nejen na psychiku mají podzimní plískanice vliv. Zima, vlhko a chlad se doslova vrývají do morku kostí. A protože každá kost je ukončena kloubem, tak i ony trpí vlhkem a chladem. Jsme ztuhlí, dlouho nám trvá, než se rozhýbeme, než po ránu vstaneme z postele. Místo pohybu venku nás láká sedět doma nebo se rovnou uložit k zimnímu spánku. Našim kostem a kloubům odpočinek nesvědčí. Klouby i kosti se vyživují pohybem, pokud ho nemáme dostatek, klouby strádají, jsou ztuhlé, neohebné.

A co teď s tím?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Řekli jsme si, jaké potíže můžeme s klouby mít. Nejde však jen o to problém identifikovat, ale důležité je najít východisko, řešení. Částečně to vyplývá z toho, co jsme si už řekli. Nedostatek pohybu způsobuje kloubům problémy. Z toho plyne, že bychom se měli hýbat, cvičit, fyzicky se namáhat, ale přiměřeně. Nadměrný či jednostranně zatěžující pohyb může spíš ublížit než pomoci. Pohybem můžeme do kloubů dostat výživu, ale tu musíme nejprve tělu dodat, protože pokud nemáme co do kloubů vpravit, tak by bylo zbytečné se hýbat.

Proč kolagen?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hodně se v poslední době mluví o kolagenu, který vyživuje klouby zvláště kloubní chrupavku. Chrupavka nám umožňuje bezbolestný pohyb a tlumí nárazy. Ke své práci potřebuje kvalitní kolagen a potřebuje ho pravidelně a dlouhodobě. I když máme rozmanitou a na živočišné produkty bohatou stravu, kolagenu ze stravy moc nedostaneme. Většinou je kolagen znehodnocen pečlivou tepelnou úpravou, která změní strukturu kolagenu na téměř bezcennou želatinu. A k smůle nás všech, včetně všech vegetariánů a veganů, se kolagen v rostlinné říši vůbec nevyskytuje.

Užívejte Colafit a tělo bude fit! A s každou kostičkou bude kloubům líp!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Děti si rády staví a skládají. Nechte se jimi inspirovat i v otázce zdraví. Stačí jedna kostička Colafitu denně a poskládáte si cestu ke zdravým kloubům. Hrajte si či sportujte bez omezení! Ani změnu počasí, už nebudete tak intenzivně pociťovat. Jak ale poznáme, že tělu chybí potřebné látky? Pokud mu nedodáváme správnou výživu, brzy nám dá na srozuměnou varovnými signály, které nám zpočátku nebudou připadat tak důležité. Začíná to nenápadně, např. vypadáváním vlasů, lámáním nehtů, drolením zubů, nepružnou pokožkou náchylnou k vráskám, pak to pokračuje ztuhlostí kloubů a jejich neochotou k pohybu. V této chvíli ještě můžeme pro své klouby něco udělat – dodat jim kvalitní krystalický kolagen.

Komplexní ochrana zevnitř i zvenčí nikdy nebyla snazší

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Colafit je originální český výrobek s čistým krystalickým kolagenem typu I s čistotou 99,9 %. Ač je každá kostička Colafitu lehce odlišná, předností je jejich snadná poživatelnost i pro ty, co mají s polykáním tablet problémy, dále neobsahují chemikálie a konzervační látky. Z nabídky přípravků si můžete vybrat Colafit 60 kostiček, obsahující čistý krystalický kolagen, nebo Colafit s vitamínem C, který obsahuje jak kolagenové kostičky, tak tablety s vitamínem C, které přispívají k tvorbě kolagenu. V nabídce je také masážní a zklidňující prostředek na klouby pro okamžitou úlevu, Colafit Akut Pro. Spolu s ním a kostičkami Colafit docílíte komplexní ochrany zevnitř i zvenčí!

Využijte speciální akci! Běžná cena jednoho kusu Colafit 60 kostiček a Colafit 30 kostiček je 530 Kč, nyní 1 + 1 Colafit 60 kostiček a Colafit 30 kostiček za skvělou cenu 460 Kč (vč. poštovného a balného) pouze pro vás, čtenáře Super.cz!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Další články

Načítám