Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I po 55 letech v herecké branži Robert Redford nepolevuje a drží si standard minimálně jednoho filmu ročně. A jako jeden z nejvyhlášenějších hollywoodských hezounů všech dob si i v osmasedmdesáti udržuje svou kštici ve špinavě plavém odstínu s nádechem do zrzava. Zatímco většina jeho vrstevníků mívá hlavu jako koleno, případně se jim kolem temene vine šedivý věneček, Redford si svou stále hustou kštici s největší pravděpodobností nechává barvit.

Redford vypadal i po čtrnáctihodinovém letu z Los Angeles skvěle, jeho ‚dvoubarevných vlasů‘ si ale nešlo nevšimnout. Alespoň, že si u kadeřníka nechává šedé skráně, aby výsledek nebyl s ohledem na jeho věk tak okatý.

Držitel dvou Oscarů (překvapivě ne za herecké role, ale za režii snímku Obyčejní lidé a za celoživotní přínos) ve čtvrtek přiletěl do Austrálie, kde jej hned na letišti v Sydney uvítal houf fotografů. Ležérně oblečený hrdina z nezapomenutelného westernu Butch Cassidy a Sundance Kid nebo snímků Takoví jsme byli, Podraz, Všichni prezidentovi muži, Vzpomínky na Afriku či Zaříkávač koní se chystá natáčet nový film s Cate Blanchett.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám