Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O tom, že fotbalisté celý den nemyslí jen na kulatý nesmysl, nás přesvědčila modelka a sportovní reportérka Tereza Chlebovská (33), která chodí s reprezentačním obráncem pražské Sparty Pavlem Kadeřábkem.

Sympatický páreček si před časem vyrazil za kulturním zážitkem do Národního divadla. Kadeřábek tentokrát vyměnil fotbalový dres za elegantní oblek, ve kterém byl za opravdového štramáka.

Zato Tereza se po jeho boku nechala zvěčnit v barevných teniskách. Módní úlet roku se ale naštěstí nekonal, protože se před divadlem přezula.

„Trávník jsme na chvilku vyměnili za Národní divadlo - Sluha dvou pánů v čele s Miroslavem Donutilem, naprosto skvělé, vřele všem doporučuji. A nebojte, nedělala jsem mu ostudu, podpatky mám v kabelce,“ napsala na sociální síti modelka, jež si s fešným fotbalistou nadmíru rozumí. Kromě toho, že ji baví fotbal, miluje sport i celkově, a tak není divu, že s Pavlem sportovala i na společné dovolené.

Reklama

Další články

Načítám