Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Modelka Katie Price proslulá extrémním poprsím rozhodně není prototypem klasické maminky. Ve 36 letech má za sebou pět porodů a stále se prezentuje jako nestydatá porno herečka.

Naposledy se známá silikonka stala maminkou letos v srpnu. Její dcera měla původně dostat jméno Vévodkyně Kate, ale nakonec maminčinu kreativitu odskáče jen jako Bunny. Katie Price jí však mediální pozornost zajistila dávno před narozením, kdy ze sebe udělala jednu z největších tragédek šoubyznysu.

Nejprve do světa vyslala zprávu o tom, že ji těhotenství zaskočilo o dovolené, kdy zjistila, že v ní miminko roste už půl roku. Záhy po této neuvěřitelné novince Katie Price zjistila, že ji tatínek nastávajícího potomka podvedl s její nejbližší kamarádkou a vyhrožovala rozvodem.

Mateřství však modelku uklidnilo a její život se opět vrátil do starých zběsilých kolejí. Dva měsíce po porodu své silikony napěchovala do erotického kostýmu ledové královny, který je podstatně odvážnější než ten, který na jevišti nosí Dáda Patrasová (67). Zatímco se Katie prsila před objektivem, polepšený manžel Kieran Hayler se vzorně staral o plod jejich lásky i sourozence Bunny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám