Hlavní obsah
Famous
Článek

Herec Billy Bob Thornton prý závidí dnešním dětem. Na ně totiž rodiče nesmějí vztáhnout ruku. Když byl on chlapcem, byl fyzicky bit denně. V USA přitom řeší případ hráče národní ligy amerického fotbalu Adriana Petersona, který své děti trestá fyzicky. Thornton případ sleduje pečlivě, protože sám dostával mnohem víc.

Billy vyrůstal v Arkansasu v drsném prostředí dřevorubců. Jeho otec byl učitel tělocviku, který rozdávání facek rozhodně nelitoval.

„Zrovna ve zprávách řeší případ hráče NFL, který dal facku svému dítěti, kvůli tomu má teď velké problémy. Je to tak bizarní, víte, sledovat to. Chci říct, nedokážu si představit, že bych se dotkl svých dětí. Já totiž zastávám jiný styl výchovy, protože můj otec byl takový násilník. Ale pokud jde o facky, já jsem je dostával denně… ale to nebyl ojedinělý případ, chci říct, takové otce tehdy měli všichni,“ řekl exmanžel Angeliny Jolie (48) pro The Hollywood Reporter.

„Když jste byli u někoho na návštěvě a něco tam provedli, tak ten kamarádův otec vám mohl nakopat zadek. Bylo to šílené. Ve škole nás řezali rákoskou. Ve škole jsem dostával rákoskou pořád, protože jste měli na výběr, buď jste dostali deset ran tím, co si učitel vybral, nebo vás vyrazili ze školy na tři dny. Já jsem si vybral ty rány, protože kdyby mě vyhodili, tak bych dostal od otce, což by bylo mnohem horší,“ dodal Thornton.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám