Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když na finálový večer soutěže ve vlasových proměnách dorazil režisér Jiří Menzel (†82) v doprovodu jiné ženy než své zákonité manželky Olgy Menzelové (46), vyvolalo to mezi přítomnými hosty velkou vlnu překvapení. Jakmile oscarový režisér prohlásil, že se jedná o jeho novou kamarádku, tak se od dvojice celý večer neodtrhlo klubko fotografů.

„Veronika je moje nová kamarádka. Manželka už o ní ví,“ tajnůstkařil Menzel před kamerou Super.cz.

Nebylo by to vlastně vůbec divné, kdyby si uznávaný filmař dovolil novou známost. Jeho manželka Olga si po dobu jejich vztahu pořídila dceru Aničku s režisérem Jaroslavem Brabcem a ve společnosti se nechala nachytat v podezřelé blízkosti Josefa Kokty.

Nakonec se ale ukázalo, že Menzel své manželce neoplácí její chování stejnou mincí a že svůj doprovod dostal přidělený organizátory zmíněné soutěže. „Moje žena se omluvila, že je nemocná a řekla, aby mi pan Kadlec (organizátor mezinárodní kadeřnické soutěže Aichi) opatřil nějaké hezké děvče, které by sedělo vedle mě,“ uvedl vše na pravou míru režisér a dodal: „Byla mi vlastně darována a jsem velmi spokojený.“

Související témata:
Doprovod

Reklama

Další články

Načítám