Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Alice Bendová (50) hraje v seriálu Svatby v Benátkách spolumajitelku svatebního salonu Lolu. Stejně jako každému herci se i Alici kolikrát stane, že musí natáčení některé scény opakovat. Nejvíc ji ale naštve, když natáčení pokazí ona sama. To pak létá jedna nadávka za druhou a herečka si sype popel na hlavu.

Podobná situace nastala během scény, kdy do salonu přijde pan Tancoš řešit svou svatbu. Lola zrovna neví, kde jí hlava stojí, protože shání zámečníka, který by vysvobodil ze zamčeného bytu Olgu (Petra Hřebíčková).

Lola volá zámečnickou firmu. Omylem však řekla místo „Dobrý den“ „Dobrý večer“. Když Alici na chybu upozorní skriptka, Alice se začne štábu i hercům omlouvat a nešetří nadávkami na svou osobu. Na pokažené natáčení Alice Bendové se podívejte ve videu.

„Často se s Petrou Hřebíčkovou, ale i s jinými kolegy smějeme jako blázni. Většinou se odbourám, když se buď já sama, nebo někdo jiný přeřekne. Stačí mi málo. Vzpomínám si, že mě jednou pobavilo, když zrovna při ostré klapce přiletěla masařka a bzučela mi u ucha, což se v tom tichu strašně rozléhalo. Nemůžu si pomoct a v takových chvílích se začnu smát jako blázen. A pak dostanu od režiséra občas vynadáno. Ale ve scéně s telefonem jsem se nesmála, byla jsem naštvaná, že jsem ji zkazila,“ líčila Alice Bendová, která k sobě, jak je patrné ve videu, byla hodně sebekritická.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám