Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Praha má to štěstí (nebo smůlu?), že je místem konání hned tří módních týdnů. Během nich jsme viděli ledacos. Nyní se ale uspořádala unikátní akce, a to módní přehlídka deštníků. Akce s charitativním rozměrem se uskutečnila v hotelu Hilton Prague pod křídly Nadace Divoké husy a projektu Čtení pomáhá.

V roli licitátora se představil moderátor Karel Voříšek, který přítomné dražitele neustále vybízel k aktivitě. Na přehlídkovém mole se pak prošla celá řada známých osobností z českého šoubyznysu jako Petra Špindlerová, Štěpánka Duchková (51), Klára Doležalová, Renata Drössler (60) či Simona Postlerová.

Tato přehlídka nebyla pochopitelně primárně o tom, jak která dáma na improvizovaném přehlídkovém mole vypadala, ale šlo o pomoc dobré věci. „Modelky“ se totiž na akci oblékly do osobního oblečení a upravovaly se samy bez pomoci profesionálního týmu kadeřníků, vizážistů a stylistů. Přesto, nebo právě proto, bylo zajímavé podívat se na zoubek dámám, které spojuje podobný věk.

Dámy, kterou z žen byste se nechaly v podzimních plískanicích inspirovat?
Petrou Špindlerovou
4,9 %
Štěpánkou Duchkovou
8,8 %
Renatou Drössler
10,7 %
Simonou Postlerovou
66,5 %
Klárou Doležalovou
9,1 %
Celkem hlasovalo 7368 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám