Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Eva Decastelo (45) musí kvůli své práci absolvovat leccos včetně kompletních proměn během natáčení. V takovém stavu, v jakém přišla do nového kadeřnictví, kde se prezentoval zahraniční vlasový mág, jsme ji ale ještě neviděli. A nevěřili jsme vlastním očím.

Eva měla na své hlavě útvar z vlasů, který velikostí připomínal hlavu další. "Mám po natáčení, tohle byla už třetí proměna a přiznám se, že sama bych si s tím rady nevěděla. Tak spoléhám na místního kadeřníka, že si s tím nějak poradí. Nechtěla bych v tom chodit dalších pár dní," svěřila Super.cz.

Koule, tedy drdol, byla složená z jejích vlastních vlasů, i když to vypadalo, že je pod nimi jako podklad minimálně bochník chleba. "Ne, vlasy mi opravdu hodně narostly, je tam jen takový jeden chumáč, kolem kterého se obtáčely," vysvětlila Eva.

A byla by v rámci proměn ochotná jít do nějakého experimentu? "Já už experimentovala dost, byla jsem krátkovlasá bruneta i blondýna s prodlouženými vlasy. Jen zrzka ne. Ale to je první manželka mého manžela, tak do toho nepůjdu," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám