Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Petra Janů (71) péči o sebe nezanedbává po celý rok, teď na vizáži a figuře ale zamakala ještě o něco víc. Má totiž před sebou nejen tradiční vánoční koncerty, ale jede i turné s Věrou Špinarovou (†65). "Už se na to těším, musím být ve formě a hlídat se," řekla Super.cz.

A jak její příprava probíhá? "Já tomu říkám setrvalý srab. Je to o pravidelnosti, což nikoho nebaví, o střídmosti, která taky nikoho nebaví, takže vlastně žiju život, který nikoho nebaví, ale mne ano," svěřila Petra.

Opravdu by zpěvačku nebavilo si na tři dny lehnout, nesvléknout se z noční košile a jediné kroky směřovat od televize nebo knížky k ledničce? "Občas si takový pyžamáček udělám. Musím mít nakoupeno, jenom přepínám programy, do toho si občas zdřímnu. Ale takové dny mám jen dvakrát třikrát do roka, ale užiju si je na plné pecky," přiznala.

Z toho, jak se prodávají koncerty s Věrou Špinarovou, je zpěvačka nadšená. "Všechny jsou už vyprodané kromě jediného, který se na 25. listopadu přidával v Mladé Boleslavi. Tak kdyby chtěl někdo vidět dvě baby se silnými hlasy, které se na jevišti úplně rozervou, už je to poslední šance," zve své příznivce. A co je čeká? Kromě sólových písniček mají zpěvačky připravené i duety a to prý bude teprve nářez.

Co si myslíte o disciplíně Petry Janů?
Chudák holka, nic z toho života nemá
14,5 %
Je obdivuhodné, že na sobě maká
85,5 %
Celkem hlasovalo 5368 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám