Hlavní obsah
Článek

Budete si připadat jak při čtení knih pro dospělé, citlivé a osamělé dámy! Super.cz vyzpovídal urostlého přítele princezny Silikonky Dominiky Mesarošové (38). Víme, co ho na ní uhranulo a kdy bude svatba. Neuvěříte vlastním očím!

Marek svou přítelkyni doprovází na projektu Poleť s Dominikou Mesarošovou k moři, v rámci něhož se učí dívky modelingu. A sympatický, geneticky prošedivělý mladík, nešetří superlativy. I když je ve vztahu pomyslně on ten, kdo nosí sukni, svou lásku si nemůže vynachválit.

Dominiku zaujal tím, že ji jako první chlap hned prokoukl a poznal, že je trochu jiná, než jak se veřejně prezentuje. To Marek potvrzuje.

„Když jsem ji poprvé potkal, v očích jsem jí viděl celý život. Poznal jsem, že bude pořádná, spolehlivá, starostlivá a pečlivá. A to se projevilo. Stará se o mě po všech stránkách. Chtěl jsem kvalitní vztah, nerad holky střídám. Dominika to na mě postupně rozbalila. Vaření, pečení, žehlení. Vůbec jsem to nechápal a doteď mě každý den překvapuje a miluju ji čím dál tím víc,“ rozplývá se kluk Dominiky.

Ten se chystá brzy požádat svou milou o ruku. „Myslím to s ní smrtelně vážně a mám opravdu v plánu požádat ji o ruku. Bude to velká akce. A když se všechno povede, příští rok se vezmeme,“ dodal toužebně Marek.

Jak dopadne vztah Dominiky Mesarošové?
Vezmou se a budou mít spolu kupu dětí
9 %
Marek ztratí zlatou kreditku a Dominika ho opustí
79,3 %
Budou spolu žít jen na hromádce
3 %
Marek si najde jinou
8,7 %
Celkem hlasovalo 16252 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám