Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Poslední týden neskutečných slev v e-shopu MT-nábytek.cz. Nakupujte nábytek a doplňky do domácnosti i kanceláře o 15, 30 i 47 % levněji. Kvalitní ložnice, postele, jídelní sety a další výbavu získáte za mimořádně výhodné ceny. Vybírejte ze stovek akčních produktů, nákup bez starostí přivezeme až k vám. A nebudete-li spokojení, do 30 dnů nám zboží vrátíte zpět. Pospěšte, slevy končí v pátek 31.10!

Ušetřete bez koruny 9 tisíc! Atraktivní světlá ložnice za neuvěřitelnou cenu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zcela mimořádnou nabídku této slevové akce představuje elegantní sestava ložnicového nábytku Veria. Kompletní vybavení ložnice v čele s bytelným dvojlůžkem o ploše 180×200 cm je vyrobené z prvotřídního lamina, vynikajícího tvarovou a barevnou stálostí bez nutnosti složité údržby. Prostorná 4dveřová šatní skříň s velkým čelním zrcadlem vám spolu s komodou poskytne dostatek prostoru na uložení oděvů i prádla, noční stolky zase potěší svým praktickým uspořádáním. Mezi ložnicemi jasná jednička.

Víc peněz na nanuky, víc místa na hry. Ideální řešení pokojíčku se čtvrtinovou slevou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dopřejte svým dětem nějakou sladkost navíc. Díky nákupu patrové postele Ivette ušetříte bezmála 2 a půl tisíce korun, takže to pro vás nebude problém. Bytelné dvoulůžko z masivu borovice má vynikající stabilitu, ložnou plochu 180×75 cm a dva prostorné úložné šuplíky. Můžete si vybrat žebřík na levé nebo pravé straně, stejně jako barvu dřeva i vzor pratelného potahu matrací. Ty včetně roštů dodáváme s postelí. Veškeré materiály použité na výrobu lůžka jsou atestované a zdravotně nezávadné.

Dokonalost dostala svoji podobu. Spojení krásy a užitečnosti za méně než 7 tisíc

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud toužíte po změně ve vaší ložnici a nehodláte nic bourat ani stavět, máme pro vás super řešení. Šatní skříň Gerardo díky velkému čelnímu zrcadlu dodá pokoji úplně jinou atmosféru. K jejím přednostem patří i spousta úložného prostoru v chytře rozdělených policích doplněných šatní tyčí, kvalitní lamino nebo tiché posuvné dveře s odolnými pojezdy. Zvolte si vyhovující šířku (180 nebo 200 cm) a barvu dekoru, přidejte si dlouhodobou životnost, snadnou údržbu povrchu i super cenu a máte vybráno.

Čas rodinných setkání se kvapem blíží. Připravte se včas a neutrácejte zbytečně

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete o Vánocích stolovat jako v luxusním hotelu? S jídelní sestavou Darius pro 6 osob za mimořádně nízkou cenu se tam ocitnete hned. Konstrukce pevných židlí a stolu je vyrobena z masivu buku, stolní deska, která se rozloží až na 180×80 cm, z praktického snadno čistitelného lamina. Díky čalounění opěradel i sedáků v optimální výšce 48 cm se budete cítit pohodlně i při delší hostině. Na výběr máte odstín moření dřeva a také barvu, vzor i druh potahu. Podle svého gusta si zvolte mezi látkou a ekokůží.

Řešíte problém s místem? Čekáte návštěvu? Pomoc nabízí parádní sedačka za parádní cenu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Udělejte si do konce října radost nákupem rohové sedací soupravy Klementine. Ač se nezdá, určitě oceníte její velké možnosti. Dá se rozložit na lůžko o ploše 200×133 cm. Má komfortní matrace z bonellových pružin a pěny. Ukrývá objemný úložný prostor pod sedákem. Na vaše přání bude potažená odolnou látkou, semišem nebo ekokůží. Zvolíte si levé nebo pravé provedení rohu. A vyberete si z neskutečně bohaté nabídky barev a vzorů potahových materiálů. Tak co říkáte, za cenu pod 7 tisíc super tip, ne?

Další články

Načítám