Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Komedie Tři muži a nemluvně bavila diváky už v 80. letech, ale při pohledu na jednoho z trojice hlavních představitelů se nechce věřit, že ten čas tak letí. Tom Selleck je totiž i těsně před sedmdesátkou štramák.

Před natáčením kultovní komedie o nesnázích trojice přátel, před jejichž prahem se objeví cizí dítě, si Tom Selleck získal velkou popularitu seriálem Magnum. Ten mu neuvěřitelných sedm let po sobě zajistil nominaci na Zlatý glóbus, jehož se herec dočkal pouze v roce 1985. Na kontě má desítky rolí, ale diváci jej znají zejména z filmu Tři muži a nemluvně, od jehož premiéry uběhlo už 27 let.

Tom Selleck si stále pěstuje charakteristický knír, podle něhož ho lidé dodnes poznávají. Když v New Yorku pořádal autogramiádu, na nezájem fanoušků si rozhodně stěžovat nemohl. O jeho podpis měly zájem především ženy, které herce obdivovaly už v roce 1987, kdy na plátně bojoval s rodičovskými povinnostmi. Tehdy se oženil se svou druhou manželkou Jillie Mack, s níž má dceru Hannah.

Známý herec je i v pokročilém věku pracovně plně vytížený. V posledních letech je spjatý především s krimi žánrem a účinkuje v seriálu Spravedlnost v krvi a televizní sérii Jesse Stone.

Reklama

Další články

Načítám