Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před několika měsíci připomínal život v černošické vile Tomáše Řepky (50) a Vlaďky Erbové (42) brazilskou telenovelu a občas taky německou kriminálku. Slovní spojení „vztahová krize“ bylo v souvislosti s ostře sledovaným párem skloňované snad ve všech pádech.

Když jsme se naposledy potkali se známou krátkovlasou modelkou, tak jsme se nemohli nezeptat na vývoj této věci. „Média pojmenovala náš vztah jako dramatický, ale v našem okolí to tak nikomu nepřipadalo,“ popřela Erbová spekulace o problémech ve vztahu.

„Je normální říct, že když s člověkem trávíš každý den, tak tě z něj někdy začne bolet hlava. To je logický. Když se u nás objeví ponorka a Tomáš odjede na ryby a já za maminkou, tak to snad ještě neznamená, že máme krizi,“ nechala se slyšet Erbová na nákupech v pražském obchodním centru.

Modelka a fotbalista nejsou aktuálně vázaní trvalým zaměstnáním, a tak tráví většinu času doma. Proto si Vlaďka velmi dobře uvědomuje, že je třeba si čas od času jeden od druhého odpočinout. „Je pravda, že všeho moc škodí. Já té práce nemám tolik, a tak jsme začali hodně času trávit spolu a z toho vznikne ponorka. To, že člověk vyhledává svůj prostor, kde vypne a může relaxovat od dětí, netvoří krizi,“ říká Vlaďka Erbová.

Reklama

Další články

Načítám