Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá plavkyně, modelka a herečka Estella Warren patří k prvotřídním kráskám. Jen málokdo by hádal, že je této štíhlé sexy manekýně pětatřicet let.

Fotografové ji nedávno načapali na pláži v Malibu, kde se procházela v bikinách s prknem v ruce. Estella totiž patří k vášnivým surfařkám a nenechá si ujít jedinou příležitost k tomu, aby se věnovala této zálibě.

Atraktivní světlovláska má k vodním radovánkám ty nejlepší předpoklady. Až do sedmnácti let se aktivně věnovala synchronizovanému plavání. Dokonce zvítězila v mistrovství Kanady a chystala se na olympiádu. Nakonec ji ale zlákal svět modelingu, odstěhovala se do New Yorku a zazářila v reklamním spotu na parfém Chanel. Další nabídky od věhlasných značek na sebe nenechaly dlouho čekat.

Sportovní kariéru sice pověsila na hřebík, ale bez pohybu si svůj život nedovede představit. Díky tomu se pořád může pyšnit perfektními křivkami. S nadsázkou lze říct, že této dámě se zatím v životě povedlo všechno, na co sáhla.

Kromě modelingu se prosadila také jako herečka. Zahrála si ve snímku Tima Burtona Planeta opic, thrilleru Nebezpečný sex i sportovním trháku se Sylvestrem Stallonem Formule!. O téhle dámě, zdá se, neslyšíme naposledy...

Reklama

Další články

Načítám