Hlavní obsah
Článek

Herečka Renée Zellweger se po dlouhé době ukázala na veřejnosti. Představitelku Bridget Jones však nepoznávali nejen lidé na galavečeru Elle Women in Hollywood Awards, ale ani její fanoušci na fotkách zveřejněných na internetu. O vizáži pětačtyřicetileté hvězdy se tak poslední dny hodně diskutuje. A ona se k tomu raději vyjádřila. Je prý hrdá na to, že ji nikdo nepoznává.

Renée zcela evidentně trávila poslední měsíce na křesle v ordinaci plastické a kosmetické chirurgie. Ona si ale připadá mladá a krásná.

„Jsem moc ráda, že si lidé myslí, že vypadám jinak! Žiju totiž jinak, šťastně, můj život mě víc naplňuje a jsem nadšená, že to jde evidentně vidět,“ reagovala pětačtyřicetiletá herečka.

„Mí přátelé říkají, že vypadám klidně. Jsem zdravá. Dlouhou dobu se mi v tomto směru tak nedařilo. Měla jsem pracovní nasazení, které nebylo realisticky zvládnutelné, a nemohla jsem kvůli tomu o sebe pečovat. Místo toho, abych se zastavila a nastavila to jinak, tak jsem pořád jen chvátala, dokud jsem nebyla vyčerpaná a nechovala se naprosto špatně ve snaze zvládnout vyčerpání. Byla jsem si vědoma chaosu a konečně se rozhodla pro jiné věci,“ dodala Zellweger.

Herečka také nelituje toho, že poslední měsíce netočí filmy. „Pracovala jsem dost na to, abych mohla žít klidně, vytvářet si domov, milovat někoho, učit se nové věci, růst jako tvůrčí osobnost a konečně růst v samu sebe,“ dodala Renée.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám