Hlavní obsah
Famous
Článek

Herečka Angelina Jolie se vdávala už třikrát. Před Bradem Pittem byla manželkou Johnnyho Leea Millera a Billyho Boba Thorntona. Její druhý muž teď zavzpomínal na časy, kdy je spojoval manželský svazek. A období mezi roky 1995 a 2000, kdy spolu žili, vnímá jako čas divoký a šílený.

O jejich manželství se jako o bláznivém spojení vyjadřovala také média. A třebaže si mnohdy vymýšlela, když psala o tajné mučírně v přízemí jejich domu, což prý bylo obyčejné nahrávací studio, dvojice skutečně nosila na krku krev svého protějšku.

„Byl to šílený čas, nikdy jsem tomu nefandil. Příběh o těch ampulích krve, co jsme měli nosit na krku, je jednoduchý. Znáte medailonky, které koupíte prázdné, dáte do nich obrázek své babičky a nosíte ho na krku? Ona koupila dva takové. Byli jsme dlouho od sebe, protože ona točila Tomb Raider a já Ples příšer, tak ji napadlo, že by bylo zajímavé a romantické, kdybychom vzali žiletku, řízli se do prstů, potřísnily ty medailonky trochou krve a nosili to na krku, jako nosíte třeba loknu vlasů svého syna nebo dcery. Stejná věc. No a psalo se, že nosíme čtvrtlitrovou sklenici krve na krku, jsme upíři a žijeme v hladomorně,“ svěřil Billy v rozhovoru pro Hollywood Reporter.

Angelina také nosila na svém těle tetování zasvěcené Thorntonovi. Po rozvodu se ho pak laserem zbavila.

Reklama

Další články

Načítám